Om

Byggkultur AS er en mesterbedrift som kan utføre både små og store prosjekter. Vi oppfyller utdannings krav for søknad, prosjektering, utførelse og kan hjelpe deg med alt et byggeprosjekt innebærer. Vi kan også tilby tegninger i Archicad som gir gode visualiserings muligheter og gode forutsetninger for at velge visuelt riktige løsninger.

Byggkultur AS er et nyetablert datterselskap til det svenske selskapet Hälsinge Takspån AB. Hälsinge takspån AB har over 50års erfaring med vedlikehold av verneverdige bygninger og produksjon av spon. Spon er en veldig vanlig type tak/vegg kledning på gamle bygninger i Sverige og største kunden til Hälsinge Takspån er svenske kirken. Norske stavkirker har denne type tak/vegg kledning. Pr dags dato er det 17st fast ansatte fordelt på kontor, produksjon og tømring. Hälsinge takspån har god økonomi og har levert gode resultater i mange år både i form av økonomi og utførelse av prosjekter. Besøk www.halsingetakspan.se for å se mere av spon og utførte prosjekter

Byggkultur AS har Kvalitetssystem for kvalitetssikring av byggeprosjekt, HMS-system og har gjennomført kurs i plan – og bygningsloven og TEK17.

 

Med vennlig hilsen

Jonas Klaesson

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close